KAPCSOLAT

Amennyiben szeretne árajánlatot kérni térkőtisztításra, vagy kérdése van a munkafolyamat bármelyik részével kapcsolatban, jó helyen jár.

Fontos számomra, hogy a megrendelőim minél gyorsabban és egyszerűbben kapcsolatba léphessenek velem. Hiszem, hogy ez a gördülékeny munka, és az elégedettség alapja. Az alábbi rövid leírás segíthet eldönteni, hogy melyik kapcsolatfelvételi mód a leghatékonyabb az Ön számára!

Telefon

Kérdése van a szolgáltatásaimmal kapcsolatban? Szeretne többet megtudni a munka menetéről? Netán arra vagy kíváncsi, hogy vállalok-e munkát az Ön lakóhelyén? Ezekben az esetekben az a legegyszerűbb, ha telefonon beszélünk. Ha épp nem vagyok elérhető, amint tudom, visszahívom!

Telefonszám: Lógó István: +36 70 385 99 00

E-mail

Mindkettőnknek az a legegyszerűbb, ha egyetlen üzenet is elég ahhoz, hogy pontos árajánlatot tudjak adni. Ennek érdekében arra kérem, hogy a név-email cím- telefonszám hármasa mellett az alábbi információkat is részletezze.

Így kérjen árajánlatot

 1. Település megadása

  Kérem, írja meg, hogy pontosan HOL lenne szükség a munkámra. Erre részben azért van szükség, hogy megállapíthassam, az adott helység vagy város beletartozik-e abba a körzetbe, ahová ingyenes a kiszállás. Másfelől, igyekszem úgy alakítani a munkáimat, hogy az egymáshoz közel lévő helyszíneken ugyanazon a napon tudjak dolgozni. Ha például Ön olyan helyen él, ahová két nap múlva egyébként is megyek, könnyen lehet, hogy mindössze 48 órát kell várnia a térkőtisztításra.

 2. Milyen szolgáltatást szeretne igénybe venni?

  Ahogy a Bemutatkozásban röviden felsoroltam, több szolgáltatást is kínálok, amelyek természetesen árban is eltérnek.

  Ahhoz, hogy olyan árajánlatot küldhessek, amelyhez később már nem adódnak hozzá extra költségek, nagyon fontos, hogy mindent tudjak a rám váró feladatról.

 3. A térkőtisztításra váró terület nagysága és állapota

  Az árajánlatot a megtisztítandó terület nagysága és állapota alapján számolom ki, ezért ezeket az információkat mindenképp érdemes feltüntetni az emailben.

  Amennyiben tudja, kérem, írja meg azt is, hogy mikor rakták le a térkövet, illetve azt is, hogy az elmúlt évek során végeztek-e rajta tisztítást?

  200 négyzetméter feletti terület esetén az ár 500 Ft / m2-től indul, amely módosulhat a térkő, vagy viacolor állapotának függvényében.

  200 négyzetméter alatti terület esetén ennél egy kicsit magasabb négyzetméterárral érdemes kalkulálni.

  Az emailes megkeresésekre 24 órán belül válaszolok!

Kacsolatfelvételi űrlap

Kötelező kitölteni
Kötelező kitölteni
Kötelező kitölteni
Hogyan talát rá erre a weboldalra?
Kötelező megjelölni
Kötelező kitölteni